DEM Parti: Antalya Büyükşehir ve 17 ilçede adaylarımızla seçime gidiyoruz

DEM Parti, Antalya'da belediye eşbaşkan adaylarını geri çekecekleri yönündeki iddiaları yalanladı, “oylar DEM Parti’ye” çağrısında bulundu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Antalya İl Örgütü, yerel seçimlerle ilgili spekülasyonlara son vermek amacıyla bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, DEM Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçede kendi adaylarıyla seçimlere katılacağı belirtildi.

DEM Parti, "Adaylarımızın geri çekileceği, Antalya Büyükşehir'de AKP veya CHP ile anlaşma sağlandığı, aday gösterdiğimiz ilçelerde başka siyasi partilerle ittifak yapıldığı yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu haberlerin amacı sadece 'seçmen davranışlarını yönlendirme ve seçim taktiği' olup, parti olarak bu tür manipülasyonlara boyun eğmeyeceğiz” dedi. 

DEM Parti, Antalya Newrozu'na 50 bin kişiyle güçlü bir katılım sağlayarak halkın desteğini aldığını ve bu tür spekülasyonların halkı yanıltma amacını taşıdığını ifade etti. Açıklamada, halkın politik bilincinin güçlü olduğu vurgulanarak, partiye gönül verenlerin bu tür manipülasyonlara karşı uyanık olduğu belirtildi.

DEM Parti tüm destekçilerini parti çatısı altında birleşmeye ve seçimlerde DEM Parti'ye destek vermeye çağırarak şöyle dedi:"Kendi adaylarımızla tüm gün sahadayız ve mutlaka kazanacağız. Tüm herkesi DEM Parti ağacının altında toplanmaya davet ediyor, seçimlerde evet mührünü DEM Parti ağacının altında tasdik etmeyi tüm halklarımızdan bekliyoruz."